Welkom bij
Naar de inhoud Naar de footer

Jachthaven

Jachtwerf Willemsoord
jachtwerfwillemsoord.nl
06-54928547
info@jachtwerfwillemsoord.nl

Jachthaven Willemsoord is een moderne en veilige jacht/passantenhaven met ruime sanitaire voorzieningen. Deze kunt u vinden in gebouw 41 en gebouw 56. In gebouw 41 is tevens het havenkantoor gevestigd en is er een speciale babyverzorgingsplek. Gebouw 56 beschikt over een invalidetoilet en daar kunt u ook de wasserette vinden. Gebruik van douches en toiletten zijn bij het liggeld inbegrepen: voor het gebruik van de wasserette is een sepkey nodig. Deze is verkrijgbaar bij het havenkantoor.

De jachthaven is ook voorzien van een brandstofponton waar men dieselolie kan tanken en een milieuplein voor het afgeven van zwart/grijs water. Huisvuil en glas kan worden gedeponeerd in de daarvoor bestemde containers op de wal. Verder is de jachthaven uitgerust met een WIFI-systeem waarvan u gratis gebruik kunt maken. Jachthaven Willemsoord is toegekend met de Blauwe Vlag.

Kortom, als u op zoek bent naar een sfeervolle, veelzijdige en actieve jachthaven met persoonlijke aandacht, dan bent u bij Willemsoord aan het juiste adres!

Bereikbaarheid

Jachtwerf Willemsoord
Willemsoord 41
Raymond en Cindy Prikken
1781 AS Den Helder
06-54928547
info@jachtwerfwillemsoord.nl